خواص چشمگیر نارگیل برای سلامتی + خطرات مصرف

منبع :  دکتر سلام دسته بندی : سلامت و تغذیه کد خبر : 15482 2 سال قبل 294
نارگیل میوه درختی از خانواده نخلیان که از آب، شیر، روغن و گوشت خوشمزه آن استفاده می شود. نارگیل بیش از 4 هزار و 500 سال در مناطق گرمسیری رشد کرده و اخیرا به دلیل عطر و طعم دلپذیرش در آشپزی به دلیل مزایای آن برای سلامتی محبوبیت زیادی کسب کرده است. انواع محصولات نارگیل گوشت سفید خام داخل نارگیل که به عنوان هسته آن شناخته می شود دارای بافتی محکم، طعم خوشمزه و کمی شیرین است. گوشت نارگیل را می توان به صورت خلال شده، رنده شده یا حتی به صورت تکه ای مصرف کرد. شیر و خامه نارگیل از فشار دادن گوشت رنده شده خام آن درست می شود. گوشت خشک شده نارگیل را به طور معمول در پخت و پز استفاده می کنند حیت رد صورت فرآوری می توان از آن...
مشاهده این خبر در سایت مرجع