دیجیکالا مگ - منبع جامع اخبار و مقالات تخصصی در حوزهی تکنولوژی، بازیهای کامپیوتری، فرهنگ و هنر، سلامت و زیبایی و سبک زندگی
توتفرنگی اولین میوهای است که در بهار به بازار میآید و در بین مردم بسیار محبوب است. ظاهر توتفرنگی شبیه به قلب و به رنگ قرمز است و با توجه به نژادش اندازههای متفاوتی دارد. این میوه منبع مواد معدنی ضروری برای بدن است و مصرف آن از پیش آمدن عارضههای مختلفی مثل سکتهی قلبی جلوگیری میکند. همچنین به دلیل وجود ویتامینها و مواد معدنی مختلف در توتفرنگی میتواند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشد. برای استفاده از خواص سلامتی این میوه میتوانید آن را به صورت خام مصرف کنید یا آشپزی با توتفرنگی را امتحان کنید.
از توتفرنگی میتوانید در تهیهی سالاد استفاده کنید یا در کنار پنکیک و به عنوان صبحانه مصرف کنید، در کنار لیوان شربت قرارش دهید یا یک تارت خوشمزه بپزید. حتی میتوانید آنها را در فریزر قرار دهید و برای خنک شدن نوشیدنیها، به جای قالب یخ، از توتفرنگی یخ زده استفاده کنید. امروز در دیجیکالا مگ میخواهیم روش تهیهی ۷ خوراکی خوشطعم که با توتفرنگی تهیه میشوند را به شما آموزش دهیم.
- توتفرنگی؛ از خواص شگفتانگیز تا حقایق باورنکردنی
۱. مربای توتفرنگی
برای تهیهی مربا با توتفرنگی باید نیم کیلوگرم توتفرنگی را با دو سوم فنجان شکر در یک تابه ریخته و با هم مخلوط کنید. یک سیب بزرگ را پوست کنده و روی توتفرنگیها رنده کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب میوهها حل شود. سپس اجازه دهید تا مخلوط میوهها بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا مربا غلیظ شود. در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید. مربا را در شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
۲. بستنی توتفرنگی
نیم کیلو توتفرنگی را بشویید و از کاسبرگ جدا کنید، سپس به قطعات نیم سانتیمتری خرد کنید. نیمی از توتفرنگیها را در مخلوط کن ریخته و به پوره تبدیل کنید.
در یک قابلمه ۲ فنجان خامه، ۱ فنجان شکر و ۱ فنجان شیر را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. همانطور که قابلمه در حال گرم شدن است مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. وقتی شکر کاملا حل شد مخلوط را در یک کاسهی بزرگ بریزید و پورهی توتفرنگی را به آن اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود.
وقتی مواد کاملا خنک شدند توتفرنگیهای باقیمانده را که خرد کردهاید به آن اضافه کنید. مواد را در دستگاه بستنیساز بریزید و طبق روش استفادهای که در دفترچهی راهنمای دستگاه نوشته شده است عمل کنید تا بستنی آماده شود. اگر دوست دارید قطعات توتفرنگی در بستنی سالم بمانند میتوانید آنها را در آخرین مراحل تهیهی بستنی به مواد اضافه کنید. بستنی را در ظرف در دار بریزید و حدود ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا آمادهی مصرف شود.
۳. نوشیدنی توتفرنگی
۴ فنجان آب را با ۱ فنجان شکر مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود. ۶ فنجان توتفرنگی خرد شده را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید. مخلوط آب و شکر و پورهی توتفرنگی را با ۱ فنجان آب لیموی تازه مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک و آمادهی مصرف شود.
۴. سالاد توتفرنگی
این سالاد بهاری در ۱۰ دقیقه آماده میشود! برای تهیهی آن باید توتفرنگی، گوجه، کمی ریحان و آووکادو را خرد کرده و با هم مخلوط کنید. به مخلوط کمی مغزهای بوداده اضافه کرده و مقداری هم پنیر موزارلای تازه روی سالاد بریزید. سپس کمی سرکهی بالزامیک به سالاد اضافه کرده و هم بزنید. سالاد شما آماده است.
۵. کوکی توتفرنگی
با این روش میتوانید در عرض ۱۵ دقیقه یک ظرف بزرگ کوکی خوشطعم توتفرنگی بپزید. در یک کاسهی بزرگ تخممرغ، آب، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید. آرد و بکینگپودر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
کوکی توتفرنگی را میتوانید تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.حالا توتفرنگیهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. با کمک یک قاشق خمیر را به صورت گلوله گلوله و با فاصله در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۳۵۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید.
۶. سس توتفرنگی
سس توتفرنگی را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و روی پنکیک، بستنی یا کیکهای مختلف بریزید. برای تهیهی این سس به نشاستهی ذرت، آب لیموی تازه، کمی شکر و توتفرنگی تازه نیاز دارید. نشاستهی ذرت را در کمی آب حل کنید، به شکلی که مخلوطی یکدست داشته باشید. مخلوط را همراه با توتفرنگی، شکر و آب لیموی تازه در یک قابلمه ریخته، روی حرارت قرار دهید و با کمک یک قاشق چوبی توتفرنگیها را کمی له کنید. اجازه دهید تمام مواد حدود ۵ دقیقه با هم بپزند و غلیظ شوند. قابلمه را از روی شعله برداشته و پس از خنک شدن مواد، آن را در یک ظرف در دار ریخته و در یخچال قرار دهید.
۷. دسر توتفرنگی
برای تهیهی دسر توتفرنگی باید توتفرنگیهای رسیده، سفت و درشت را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. کمی چیپس شکلات را در یک کاسه ریخته و روی آب در حال جوش قرار دهید تا به مرور آب شوند. هر چند دقیقه یک بار شکلاتها را هم بزنید. توتفرنگیها را در شکلات آب شده بزنید، به شکلی که فقط قسمت کاسبرگ و اطراف آن بدون شکلات بماند. توتفرنگیهای شکلاتی را روی کاغذ روغنی چیده و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
سخن آخر
استفاده از میوهها در تهیهی دسر و غذاهای مختلف به ما کمک میکند که علاوه بر استفاده از مزایای سلامتی آنها، میزان فیبر بیشتری به بدنمان برسانید. آشپزی با توتفرنگی یکی از لذتهای فصل بهار است. همانطور که در این مطلب اشاره شد خوراکیهای خوشمزهی مختلفی را میتوانید با توتفرنگی تهیه کنید. یکی از خوشمزهترین روشهای آشپزی با توتفرنگی تهیهی دسرهای خوشطعم و رنگارنگ است. اگر شما هم آشپزی با توتفرنگی را تجربه کردهاید و خوراکیهای خوشمزهای آماده کردهاید، روش تهیهی آن را برای ما در قسمت کامنتها بنویسید.
منابع: masterclass ، loveandlemons ، sallysbakingaddiction ، anitalianinmykitchen ، delish
The post ۷ خوراکی خوشطعم بهاری که با توتفرنگی تهیه میشوند appeared first on دیجیکالا مگ.