سرمایه‌گذار مشهور: الگورند می‌تواند «گوگلِ» ارزهای دیجیتال باشد

منبع :  ارز دیجیتال دسته بندی : ارز دیجیتال و بلاک چین کد خبر : 167841 2 سال قبل 165

آنتونی اسکاراموچی (Anthony Scaramucci)، یکی از چهره‌های مطرح حوزه سیاست و سرمایه‌گذاری در آمریکا، گفته است موقعیت الگروند (Algorand) در فضای ارزهای دیجیتال، مانند گوگل در سال‌های ابتدایی راه‌اندازی اینترنت است. او معتقد است الگورند این شانس را دارد که روزی جایگزین اتریوم شود.

به گزارش دیلی هودل، اسکاراموچی، بنیان‌گذار مؤسسه اسکای‌بریج کپیتال (SkyBridge Capital)، گفته است الگورند درست مانند گوگل در روزهای ابتدایی راه‌اندازی اینترنت، رقبای خود در صنعت ارزهای دیجیتال را به چالش خواهد کشید.

اسکاراموچی در مصاحبه اخیر خود با دیجیتال اَسِت نیوز (Digital Asset News) گفت که در شرف انجام یک سرمایه‌گذاری سنگین روی الگورند است، زیرا باور دارد که روزی جایگزین بسیاری از رقبای خود خواهد شد.

این سرمایه‌گذار مشهور گفته است:

در حال حاضر ۲۵۰ میلیون دلار الگورند دارم. فکر می‌کنم الگورند، گوگلِ ارزهای دیجیتال خواهد شد. زمانی که جوان بودیم با استفاده از موتور جستجو آلتا ویستا (AltaVista) وارد اینترنت می‌شدیم. اگر یادتان باشد، حتی از لایکاس (Lycos)، اَمریکا آنلاین (America Online) و پرودیجی (Prodigy) هم استفاده می‌کردیم. سپس در سال ۱۹۹۸، شرکتی به نام گوگل روی کار آمد. در آن زمان مردم می‌گفتند «حضور گوگل چه فایده‌ای خواهد داشت وقتی ابزارهای مختلفی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد». برخی هم در جواب آنها می‌گفتند «گوگل سریع‌تر است، از ماشین لرنینگ (Machine learning) استفاده می‌کند و حتی الگوریتم‌های آن هم گسترده‌تر هستند. این امکانات در مجموع منجر به نتایج بهتری خواهند شد». اکنون می‌بینید که گوگل بر همه‌ آنها غلبه کرده است و فکر می‌کنم این اتفاق برای الگورند نیز خواهد افتاد.

الگورند یک شبکه بلاک چینی با الگوریتم اجماع اثبات سهام است که توسعه‌دهندگان را قادر می‌سازد تا با هدف ارائه خدمات در حوزه امور مالی، برنامه‌های غیرمتمرکز بسازند. هدف این پلتفرم مبتنی بر قراردادهای هوشمند که اتریوم را به چالش کشیده، افزایش سرعت انجام تراکنش‌ها در کنار کاهش رقم کارمزد نقل‌وانتقالات است.

اسکاراموچی می‌گوید:

معتقدم زمانی که شرکت‌های بزرگ به سمت عرضه توکن در بازار حرکت کرده و در دنیای دیفای شروع به فعالیت می‌کنند، به شبکه‌ای مانند الگورند نیاز خواهند داشت که مقیاس‌پذیر، امن و غیرمتمرکز بوده تا دیگر نگران نوسانات تورمی نباشند. شرکت‌های بزرگ از نوسان تورمی به‌عنوان نوعی «ارزش مبادله‌ای» استفاده می‌کنند. الگورند برای من نماد آینده است. رشد این پلتفرم فقط مستلزم آن است که افراد بیشتری آن را به‌شکل تخصصی بررسی کرده و تصمیم بگیرند که الگورند را انتخاب کنند.

اسکاراموچی در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌بی‌سی در ماه دسامبر (آذر)، گفته بود الگورند این شانس را دارد که جایگاه کنونی اتریوم، پلتفرم پیشرو در زمینه قراردادهای هوشمند، را از آن خود کند.

مشاهده این خبر در سایت مرجع